usein kysyttyä

Kuka on nettisivun takana?

Nettisivun, blogin ja podcastin takana on kolmenkympin paremmalle puolelle kääntynyt hyvinvointialan yrittäjä.

Miksi Kierron verran toivoa-sivusto on perustettu?

Olen kirjoittanut koko oman lapsettomuusmatkamme ajalta blogia lähinnä omaksi terapiakseni. Pikku hiljaa ajan saatossa minua on aina vain enemmässä määrin harmittanut se, että tämä asia on niin tabu eikä siitä puhuta. Puhun ammattikseni ja tykkään kirjoittaa. Keräilin pari vuotta rohkeutta, kunnes päätin, että no miksi ei? Olisiko aika nostaa kissa pöydälle ja aukaista suu. Ehkä sitten jonkun muunkin voisi olla helpompi puhua omista kokemuksistaan.

Miten pääsen kertomaan tarinamme podcastiin?

Podcastiin otetaan jatkuvasti uusia puhujia, joten lähetä meille sähköpostilla lisätietoja itsestäsi ja tarinastasi osoitteeseen: info@kierronverrantoivoa.fi

Kenen tarinaa blogi käsittelee?

Blogissa käsittelen omaa tarinaamme ja meidän matkaamme lapsettomuuden parissa. Podcastissa sen sijaan on kyse muiden tarinoista ja kokemuksista. Haastattelen lapsettomuutta kokeneita pareja ja naisia.

Miten voin esittää toiveen podcastiin?

Otamme mielellämme vastaan toiveita podcastiin! Voit lähettää toiveesi meille sähköpostilla info@kierronverrantoivoa.fi.

Mitä uustiskirje sisältää?

Uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisenä tiedon uusien postauksien julkaisusta blogissa sekä uusimmasta podcast-jaksosta. Lisäksi jaamme tietoa ja ajatuksia kaikesta lapsettomuuteen liittyvästä sekä yhteistyökumppaniemme tietopaketteja. Uutiskirjeen voit tilata sivun alalaidasta.

podcast / blogi

tilaa uutiskirje